Direktlänk till inlägg 21 april 2014
Det är så enkelt att göra maränger, och man kan verkligen variera med smaker, utseende och färg.
Dessutom kan man göra maränger som inte innehåller socker, men som ändå smakar bra.
Näringsvärde för hela maräng satsen:
Kcal-41
P-10,1
K-0,01 (med stevia 20,0)
F-0
Ingredienser:
3 Äggvitor
2 msk Stevia strö (alt ta 1 msk socker och 1 msk stevia)
1 krm Vaniljarom
Vispa det rumstempererade äggvitorna i ca 1 min, tillsätt sedan vaniljarom och stevia.
Fortsätt och vispa ytteligare 3-4 min, sedan klicka ut på en plåt i 115 g i ca 30-45 min + ca 20-30 min eftervärme.
Låt dom sedan svalna.
Om man vill kan man senare doppa dom i 70-80% choklad.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
5 |
6 |
||||
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
|||
21 | 22 |
23 |
24 | 25 | 26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|